Real Gamers 8

ESET - Tzfal, ami nem lasstja a gped
2017. 05. 20.

Heroes of the Storm szabadjáték és helyszíni mini kupa

Gyere el a Real Gamers 8-ra május 20-án, játssz nálunk egy meccset és egy frissítő üdítőre a vendégünk vagy az ESET jóvoltából!

Küldetés: Jelentkezz a Heroes of the Storm mini kupára, vagy játssz nálunk az egész napos szabad játék keretein belül.
Jutalom: A mini kupán résztvevőket nem engedünk el üres kézzel. Heroes of the Storm-os tárgyi nyeremények, és skin kódok várnak rád.

Jelentkezés érkezési sorrendben a helyszínen a Heroes of the Storm Magyarország keretein belül az erre kijelölt gépeknél lehet, május 20-án.

ESET Smart Security - játékos üzemmód

A játékos üzemmód azoknak a felhasználóknak hasznos, akiknek fontos a szoftverek megszakítás nélküli használata, és nem szeretnék, hogy előugró ablakok zavarják meg őket, illetve szeretnék minimalizálni a processzor terhelését. A játékos üzemmód olyan bemutatók során használható, amelyeket nem szakíthat meg semmiféle vírusvédelmi művelet. A funkció engedélyezésével letiltja az előugró ablakokat, valamint teljesen leállítja a feladatütemező tevékenységét. A rendszervédelem változatlanul működik a háttérben, felhasználói beavatkozást azonban nem igényel.

 

 

A Játékos üzemmód engedélyezése  automatikusan az alkalmazások teljes képernyős módban való futtatásakor jelölőnégyzet bejelölése esetén a rendszer automatikusan játékos üzemmódba vált, amint elindít egy teljes képernyős alkalmazást. Az alkalmazás bezárásakor a rendszer kilép ebből az üzemmódból. Ezzel a játékok, a teljes képernyős alkalmazások és a bemutatók indítása után azonnal bekapcsolható a játékos üzemmód.

Programlehetőségek

ONLINE ELŐSELEJTEZŐK

League of Legends és CS:GO Rajongók! Online előselejtezőt hirdet a Real Gamers, aminek végén 100.000 Ft-os főnyeremény vár Titeket. A TOP 2 csapat élőben, a helyszínen mérkőzik majd meg egymással.

KONZOLOS VERSENYEK

Egy különleges konzolos nagyversenyt rendez meg 9 PlayStation játékból a PIXEL - Az Elektronikus Kultúráért Egyesület, ami kifejezetten 4 személyes küzdelmekre lesz kiélezve! Kezdj el gyakorolni és nevezz be rá!

ÜLJ BE VALÓSÁGHŰ SZIMULÁTORJAINKBA

Pattanj a volán mögé és próbáld ki, milyen lehet a való életben buszt, kamiont, vagy esetleg MIG-29-es vadászgépet vezetni! Az autós- és motoros szimulátorok már csak extra ráadások!

TÁRSASJÁTÉKOK

A digitális játékok mellett helyet kapnak a legnépszerűbb társasjátékok is. Legyen szó LEGO Minecraft-ról, táblás vagy kártyás játékokról, a szórakozás itt is garantált.

YOUTUBE VIDEÓSOK ÉS FELLÉPŐK

Programkínálatunkat meghívott YouTube videósok, érdekes szakmai előadók bővítik. Tapasztalt műsorvezetőnkkel a jó hangulat és a nyereményjátékokból származó loot is garantált. Gyere és élvezd az első sorból!

HELYSZÍNI BAJNOKSÁGOK

Ha kipróbálnád magadat a helyszínen is, jelentkezz a Rainbow Six Siege és a Heroes of the Storm 5v5 versenyeinkre, ahol értékes nyeremények várják a bátor résztvevőket. Ki ne hagyd őket!

LÉGY RÉSZESE A VR ŐRÜLETNEK

Próbáld ki a helyszínen a legmodernebb virtuális valóság szimulátorokat: HTC Vive, Oculus Rift, PS4 VR, Samsung Gear VR, Trust VR és így tovább... Aztán vigyázz, nehogy hátra ess, vagy meg ne ijedj a raptoroktól!

RETRO JÁTÉKGÉPEK

Közel 20 db retro számítógép, konzol, video- és quartzjáték várja az old-school játékok szerelmeseit. A 80-as, 90-es évek szülötteinek ez maga lesz a paradicsom. Gyere és éld újra velünk a gyermekkorodat!

COSPLAY BEMUTATÓ ÉS VERSENY

Rendezvényeinket a legnépszerűbb videojátékokból megelevenedő karakterek színesítik. Ha van egy látványos jelmezed és koreográfiád, akkor jelentkezz!

KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG

A színvonalas standoknak és kitelepülő partnereinknek köszönhetően a rendezvény teljes időtartama alatt kedvezményes áron vásárolhatjátok meg a legmodernebb gaming perifériákat, kiegészítőket és videojátékokat.

Gyere el te is!

Jegyek kaphatóak a rendezvényre a következő gombra kattintva: