Lényeges változtatások a QM csapatösszeállításban

ESET Antivirus

Az elmúlt hetekben változások történtek a Quick Match modulban, ha kellően figyeltetek, akkor ezek az újítások észrevehetőek voltak már a csapatösszeállításokban. A változások nagy része a Hős szerepek összeválogatásánál történt, hogy a matchek következetesebbek és balanszoltabbak legyenek.

• Limitáltuk láthatatlan hősök számát, most már csak egy lehet csapatonként. Ez Novát, Samurot, Valeerat és Zeratulrt érinti.
• Ha egy Quick Matchet kreálunk, akkor a Warriorok Bruiserekként vagy Tankként kategorizálódnak. Minden Warrior hős Tankként kezelendő, kivéve Sonya, Zarya. Varian is Bruiser, annak ellenére, hogy ő nem Warrior.
• Tassadart és Tyrande-t kivesszük a Healer támogató csoportból. Ugyanabba a kategóriába fognak tartozni, mint Medivh, Zarya és Abathur

Megjegyzés: Kérünk Titeket, vegyétek figyelemben, hogy lehet, hogy még becsatlakozhattok olyan mérkőzésekbe ahol nem teljesen illeszkednek ez a szabályok, ez a hosszú várakozási idő miatt lehetséges.
Ha már játszottál olyan meccsen ahol ezek a szabályok érvénybe léptek, mindenképp oszd meg a tapasztalaitad a Blizzard Entertainment fórumain, hogy azok által jobb játékélményt tudjanak biztosítani.

 


"Jaina Peace And Harmony"


Tetszett a cikk?

Feliratkozás RSS - Hírek

Hozzászólások

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.   Ha még nincs fiókod, itt regisztrálhatsz!

Hozzászólások