Heroes of the Storm 2.0

ESET - Tzfal, ami nem lasstja a gped

Én is az átlagos játékosok közé sorolnám be magam, akik tudják, hogy nemsokára jön, néztek is róla pár videót, de itt meg is állt a tudás. Így gondoltam kicsit jobban beleások, és leírom nektek, hogy milyen is ez a nagy 2.0

Béta

A start (vagy a Spielen) gomb felett szépen kiválasztottam a 2.0 bétáját és a maga 8,8 gigájával szépen le is töltöttem. Miután beléptem megkérdezte, hogy milyen szinten játszok, és rögtön bedobott egy traningbe, amiből mint szerintem jó sokan, rögtön ki is léptem. Ennek ellenére kaptam 4000 aranyat. Majd feljött egy pár ablak, hogy játsszak ilyet-olyat, hogy majd ládákat kapok stb. ezeket is gyorsan átkattintotam a 6 portréval együtt amit kaptam. Végül beérkeztem a menübe ami egyszerűen jobban néz ki! Letisztultabb, elegánsabb, és főleg azért mert végre minden kicsit kisebb lett! Minden hőst ami az eredeti accountomon van megkaptam, de az összes lvl1-es.

Szettek beállítása

Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan úgy fogják kezdeni a 2.0-át, hogy szépen összeválogatják a hőshöz szerintük legjobban illő hátast, zászlót, földre rajzolható szimbólumokat, hangokat és szólásokat. Sajnos alapból szinte ezekből semmi sincs meg itt ptr-en, így hiába van három beállításnak is hely. Persze majd ha eljön az idő, sokaknak még ez is kevés lesz.
A kivitelezése ennek szerintem jóra sikerült. Könnyen átlátható, minden úgy látszik, illetve hallatszódik (persze ha lejátsszuk a hangot, ugyanis lejátszható!) ahogy a játékban lesz, így nem ér majd meglepetés ha veszünk valamit. És szerencsére minden kiválasztott dolgot kirak a hős alá is, így nem kell mindig bemenni a menübe és végignézni miket is állítottunk be.

Egyéb dolgok

A csethez beraktak pár új hangulatjelet is ami szintén jó pofa, mert az alap mosolygós fejen kívül minden hősnek is van sajátja, így egy goromba butcher mosolyt, vagy egy aranyos murky smilet is küldhetünk. A gg, gj, és társai is kaptak saját külsőt, sőt még rövidítés nélkül is szerepelnek. Így,ha valaki nem értett valamit, az innen megtudhatja. Ezekből is lehet kedvenceket felvenni, így nem kell mindig kettőspontok közé írni, hanem elég csak kiválasztani. Akár a játék közben is.

Kapunk egy csomó új portrét, amik tényleg nagyon jók lettek. Vannak szépiák, ceruza rajzok, legendás portrék.

És ha már legendás, és szép az új skinekről is írnom kell. sok közül kiemelném Diablo Prime evil skinjét, de a sylvanas, kerrigan és auriel skinnt/színvariációt sem hagyhatom ki. Amit érdekesnek találok, hogy már nem egyszerre vesszük meg az összes színvariácót, hanem csak a nekünk tetszőt. Így csak azt kell megvenni ami tényleg tetszik. Sőt van olyan skin is amiből csak 1 féle színvariáció van. A régi elit skinek, sima kinézetté alakultak így nem kell 10-es hősszint hozzá.

Ha ledől egy fort, vagy keep, annak a közepébe egy banner (zászló) kerül ami a játék végig ott marad. Hogy ez milyen lesz, az attól függ ki üti le, és hogy milyen bannert állított be épp. De ilyen zászló marad a zsoldostáborok és az objektív elfoglalása után is.

Láda

Az első játékból kaptam egy ládát, (mivel csak egy szintet lépett a hősöm.) Rögtön egy epic és egy legendary skin is az enyém lett, de fogadni mernék, hogy majd rendesbe semmit sem fogok kapni. :) De ha esetleg mégsem tetszene ami benne van, először 250 aranyért átcserélhetem. Itt rögtön figyelmeztet is a  játék, hogy nem kérhetem vissza az előzőt. A második csere már 500, a harmadik 750 a negyedik pedig 1000.
De miket is nyerhetünk? skineket, stimpackot, spréket, emojikat, Shardot, Hőst!! ( ha már megvan akkor shardot kapsz kb 100-at ) Bannereket. szóval jó formán szinte mindent.

A pénzek

Kezdjük az arannyal ami ugye eddig is volt. Régi funkciója mellet a ládák újra sorsolásához kellenek majd.
A Gems/ Juwelen ( A németül játszóknak. ) gyakorlatilag az igazi pénzt helyettesíti. Ebből lehet hőst, ládát és stimpackot venni, viszont furcsa mód skint és mountot nem.
A shard/splittern -ből tudjuk megvenni a skineket és mountokat, illetve a különböző portrékat, hátasokat, hangokat, egyszóval minden kiegészítőt a hősökhöz.


Dátumokat a hivatalos oldalon találtok.
Illetve az angol nyelvű hivatalos videók is itt vannak:

 

Ha bármi kérdésetek  van, írjatok kommentet!


Tetszett a cikk?

Feliratkozás RSS - Hírek

Hozzászólások

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.   Ha még nincs fiókod, itt regisztrálhatsz!

Hozzászólások