Csapat és csapattag kereső

A keresőben bármely az oldalon regisztrált tag megjelenhet, csupán a profil lapodonszerkesztő nézetben kell kitöltened a "Csapat vagy tagok keresése" mezőket. A legaktívabb tagok kerülnek a lista elejére.

A már regisztrált csapatokat itt nézheted meg, illetve létrehozhatod a sajátodat. A másokkal való kapcsolatfelvételhez bejelentkezés szükséges!


Csapatot keresek

Jymbo93 képe Jymbo93 Kor: 23 Mikrofon: Van Szerver: Európa
Festorm képe Festorm Kor: 30 Mikrofon: Van Szerver: Európa
Bemutatkozás

Hello,
Szeretnék egy jó hangulatú csapatban játszani, mert ugy lehet igazán fejlődni, egyre jobbá válni, és nekem ez a célom, akár később kisebb versenyekre is menni. Nem baj ha nem mindig ugyanaz a 4 fő van jelen, csak legyen meg mindig az 5 fős csapatlétszám. Tudok akár minden nap játszani, persze van hogy néha csak 1-2 órát, de ezért is kell több mint 5 fő, hogy valaki mindig pótolni tudja a másik helyét a csapatban ha szükséges.
Régóta játszom már, a béta kezdete óta, jelenleg egészen pontosan 1444 játék áll mögöttem. A rankedben gold 4 körül szoktam mozogni, mert nagyon nehéz feljebb jutni egyedül, (főleg ha van a csapatban egy retardált.. gondolom nem mondok újdonságot) Épp ezért nem is sokat HL-ezek.
Írj, ha ugy gondolod jó csapatot alkotnánk, vagy passzolnék a csapat elképzelésedbe, 1-2 napon belül biztosan válaszolok. Vagy dobj egy Add friendet de mindenképp írj hogy tudjam ki vagy miért jelöltél be. Köszönöm.

Mucus képe Mucus Kor: 21 Mikrofon: Van Szerver: Európa
Gergő Szabó képe Gergő Szabó Kor: 22 Mikrofon: Van Szerver: Európa
Cruiserke képe Cruiserke Kor: 23 Mikrofon: Van Szerver: Európa
Bemutatkozás

Jelenleg HL, TL Rank1 vagyok. Amig meg volt a csapat addig a Mortal Wombats csapatát erősitettem a kezdetektől, szóval azért van már tapasztalat. Hasonló kvalitású csapatot keresek akik jelen tudnak lenni minden versenyen legyen az online v. offline.

HuFulopZ képe HuFulopZ Kor: 22 Mikrofon: Van Szerver: Európa Liga: Platinum
Dekally képe Dekally Kor: 29 Mikrofon: Nincs Szerver: Európa
xdlolpite képe xdlolpite Kor: 23 Mikrofon: Van Szerver: Európa
Bemutatkozás

Szevasztok, 4 szezonban végeztem Dia 1-2"solo q nem tl nem húztak" a lényeg csapatot keresek jó képességű játékosokkal (Dia-Mester) verseny szintű játékra, Hős bázisom ,kt,malf,varian,jaina,gul,artanis,arthas,dia,ming,butcher,thrall,tychus. Ezeket a karaktereket tudom magabiztosan vállalni , ha esetleg kellek írjatok az oldalon vagy játékban BT:FaTaL1Ty 2513
hun csatornán ben vagyok mindig .

Liga: Diamond
kovili27 képe kovili27 Kor: 17 Mikrofon: Van Szerver: Európa Liga: Gold
Mystych képe Mystych Kor: 21 Mikrofon: Van Szerver: Európa
Bemutatkozás

Sziasztok! Teljesen hobbi szinten játszom csak. Olyan csapatot keresek, ahol a kikapcsolódás a lényeg, akár ranked meccseken vagy customokon. Ez nem azt jelenti, hogy nem venném komolyan. Csapatot azért keresek, mert jobb csapatban játszani, mint egyedül :)

nemvrpisti képe nemvrpisti Kor: 17 Mikrofon: Van Szerver: Európa
Bemutatkozás

Üdv
Csapatot keresek közös játékra és hotsrising kupára.Szinte minden nap játszok pár órát.

Gikszer képe Gikszer Kor: 27 Mikrofon: Van Szerver: Európa
Bemutatkozás

Szervusztok,
Szeretnék egy jó hangulatú csapatnak a tagja lenni, akikkel lehetne Unraked és TL meccseket is játszani. Főleg support és specialista hősökkel játszok, de a többi sem kizárt.

EspadaHun képe EspadaHun Kor: 19 Mikrofon: Van Szerver: Európa
Bemutatkozás

Üdv!
EspadaHun#2627 néven találtok meg.
Kb 2-3 hónapja kezdtem el a heroes of the storm játékot, és azóta is játszom. Szinteztem magam és gyorsan letoltam a teamrankedeket ahol silver 5 be sorolt be a játék. Hots előtt League of legends-el játszottam ahol (gold 2 divizióban vagyok lövészként)-(bár egy kicsit unom ezért tértem át hots-ra.
Napi szinten tudok játszani, van amikor napközben is de leginkább esténként vagyok fent.
Barátságos, megértő csapattársakat keresek gyorsabb fejlődés érdekében.
Köszi, hogy végig olvastad :D
Szia

Liga: Silver
csepegacsap képe csepegacsap Kor: 21 Mikrofon: Van Szerver: Európa
Elytres képe Elytres Kor: 26 Mikrofon: Nincs Szerver: Európa
Aranysas képe Aranysas Kor: 28 Mikrofon: Van Szerver: Európa Liga: Platinum
Drejfusz képe Drejfusz Kor: 29 Mikrofon: Van Szerver: Európa
BrutalDiszno képe BrutalDiszno Kor: 18 Mikrofon: Nincs Szerver: Európa
Bemutatkozás

Helló csapatot keresek kisebb versenyekre és szórakozásra a játékot nem veszem túl komolyan de azért szeretek nyerni(szerintem mindenki szeret).Kedvenc Warriorom Varian(50%-os win),kedvenc Supportom Tassadar (71%-os win és 81121 Siege dmg/játék) és még van egy kedvenc healerem is(tudom hogy a supportok közé tartoznak a healerek)Malfurion(84228 Heal/játék és 80% win),kedvenc specialstám Gazlowe(95699 Siege dmg/játék 57%-os win),kedvenc assassinom Samuro(86.7%-os win, 8.6kills/3,2Deahts, 47920 Hero dmg/játék,).

Liga: Platinum
SeekNDestroy képe SeekNDestroy Kor: 20 Mikrofon: Van Szerver: Európa
Dominik Tamás képe Dominik Tamás Kor: 18 Mikrofon: Van Szerver: Európa
Bemutatkozás

Support/Tank main ,egy jól működő csapatot keressek ranked játékra.Elegem lett az állandó random faktorból ami befolyásolja a játékot.A folyamatos rossz pickekből aminek köszönhetően már a játék kezdete előtt tudom, hogy ebből vereség lesz. A 0 összedolgozásból , 2v5ös harcokból stb... Napi szinten játszok , dél után 4től 12ig elérhető vagyok .

papo képe papo Mikrofon: Van Szerver: Európa

Csapattagot keresek

kelbommer képe kelbommer
Csiszolatlan Fémek
Kor: 33 Szerver: Európa Mikrofon: Van
Csapat bemutatása

Üdvözlet Nexus hősök.
Csapatunk egy rögtönzött célkitűzéssel váratlanul alakult meg. Nevezetese a HoTS Rising kupa 2.0 alkalmából.
Mindannyiunk meglepetésére azonnal egymásra hangolódott mindenki, mind játékban, mind emberi szempontokból.
Különlegességünk, hogy a játék minden szintjéről származunk. Van nagyon tapasztalt Diamond/Plat, Gold, Silver és Bronz szinten működő tagunk, de egyéniségben, képességekben nyugodtan mondhatom, hogy csillogó gyémánt a csapat összességében.
Szeretnénk a váratlanul jól sikerült indulásunknak megfelelni és egy jól összeszokott, folyamatosan fejlődő csapat lenni, miközben igenis élvezzük a közös játék minden pillanatát, annak szépségeivel, feszültségeivel együtt.
Sajnos alapítónk egyéb okokból befejezni kényszerült, ezért szükségessé vált egy új társ felkutatása.
Jelenleg öten vagyunk, de 1-1 személyünk az élethelyzetéből adódóan nem mindig tud jelen lenni, így tartanánk az 5+1 fős felállást.
Több plusz bajtársra is gondoltunk, de a morál és a motivációk miatt nem találjuk túl reálisnak több tag meglétét egyenlőre.
Akit keresünk egy dologgal kell tisztába legyen.
Közösséget alkotunk. Egy csapatot. Egy egyre jobban összeszokó társaságot. Akik fejlődésre vágynak. Akik élvezni akarják a csapat játék minden részét. Akik komolyan veszik a megmérettetéseket.
De nem vérre menően.
Emberek vagyunk. Egyszerű játékosok. Pajtások, érző lelkek.
Együtt bosszankodunk ha úgy van, együtt éljük meg a mámort, ha nagyot alkotunk.
De egymást sose bántjuk. Fejlődésre törekszünk, de tudjuk hol tartunk, épp hol a helyünk és mivel mit érhetünk el.
Csiszolódó alakulat vagyunk, aki egy újabb gyöngyszemet keres.

Alcam képe Alcam
Purge The Unclean
Kor: 25 Szerver: Európa Mikrofon: Van
Csapat bemutatása

Sziasztok
Jelenleg 3 fővel rendelkező csapatunk 2 állandó játékossal szeretne bővülni.
Célunk eleinte Magyar majd később Eu-s versenyek megnyerése.
Elvárások:
Minimum platina , 3000 lejátszott meccs, minden roleon tudj játszani.

wolveriner képe wolveriner
Kuhaku
Kor: 23 Szerver: Európa Mikrofon: Van
Csapat bemutatása

Sziasztok!

Egy duo páros keres társakat TL-re. Sok éves online múlt van mögöttünk, ezáltal a kommunikáció és a csapatjáték számunkra fontos és elvárt.

Kik vagyunk mi?

2 jelenleg goldos, felfelé törekvő player, warrior/spec illetve warrior/supp kombóval. Én jelenleg HL-ben plat 4-ben vagyok, ott is felfelé tartok. Összesen kb 12 év moba van mögöttem, így nem újdonság a HotS sem.

Kiket keresünk?

A megfelelő személyek azok a 16 év fölötti játékosok, akik szeretnek egy tartós csapatban játszani, kommunikálni és a call-okra reagálni, és ezek által climbolni. Félkomolyan játszunk, az infót komolyan vesszük, de persze közben végig hülyéskedünk. Rotációs teamet szeretnénk, tehát nem konkrétan 5 embert keresünk, hanem inkább amolyan csoportot, hogy mindig legyen kivel játszani, akármilyen felállásban (2-3-5).

Kiket nem keresünk:

Azokat akik nem ismerik a vereség fogalmát,ezáltal 1-2 lose után kilépnek.
Akik nem értik a kommunikáció és a csapatjáték fontosságát, akik felülírják a csapat döntését az egyénivel és nem képesek csapat szinten gondolkodni.

A keresés aktív, így amennyiben írtok, biztosan fogtok választ kapni.

Dzsigoku képe Dzsigoku
Kor: 25 Szerver: Európa Mikrofon: Van
csocso képe csocso
Kor: 36 Szerver: Európa Mikrofon: Nincs
Wildrage képe Wildrage
Kor: 13 Szerver: Európa Mikrofon: Van
LynnieScene képe LynnieScene
Drunkin' Rats
Kor: 19 Szerver: Európa Mikrofon: Van
Csapat bemutatása

Helloka!
Tagokat keresnék, elsősorban hobbi szintű játékra, illetve fejlődő képes embereket keresnék, akikkel akár kupákra is tudnánk nevezni (meltdown, college stb...). Szóval a célunk meg is fogalmazódott. Már vagyunk egy páran mint szűk baráti társaság, de engem nem az 5 fős csapat érdekel, hanem rotálhatóság a tagok között, mivel ritka, hogyha mindannyian ráérünk ugyanabban az időben.

Fontos, hogy legyen mikrofonod, amivel egymás közt tudunk kommunikálni, általában a blizzardos voice-t használjuk, de ha a ts-t jobban kedveled nem baj! Ha van időnk, akkor minden nap játszunk. Fontosnak tartjuk a patchek nyomon követését, a meták tudását, illetve a jó teamcompoziciókat és countereket. Ha nem tudod, nem baj, megtanítjuk. Én kikötném személy szerint, hogy legyen mind a 4 roleból legalább 2 karakter, amivel tudsz játszani, ha esetleg TL-en pickelnék azt amivel szerettél volna jönni.

Előny:
- Legalább van 1000 játékod, ami nem csak versus ai
- Hősök ismerete..(skillek, counterek, stb..)
- Közepes játékismeret
- Cooperációs képességek (légy képes csapatban játszani)
- Ha értelmes vagy és jó fej
- Ha az mmr-ed magas(lényegtelen, hogy QM, UD, HL vagy TL-en.)

Ui: a kor nem számít a lényeg, hogy ne légy túl gyerek.

Tóth Szabolcs képe Tóth Szabolcs
Kor: 22 Szerver: Európa Mikrofon: Van
zsozsofeher képe zsozsofeher
gamerplayFORRADALOM
Kor: 19 Szerver: Európa Mikrofon: Van
Csapat bemutatása

Hetente játszunk,de hol én hol más szokott gyakorolni a csapattal. A célunk egyszerü: ÉREZZÜK JÓL MAGUNKAT!
Bárkit fogadunk a csapatba, 1 a lényeg, hogy ő is szeressen a játékkal játszani.

Wornox képe Wornox
Csapat
Kor: 20 Szerver: Európa Mikrofon: Van
Csapat bemutatása

Csapat

skullhead97 képe skullhead97
Szerver: Európa Mikrofon: Van
sanyix képe sanyix
Kor: 25 Szerver: Európa Mikrofon: Van
medve5 képe medve5
Babality
Szerver: Európa Mikrofon: Van
Csapat bemutatása

Team League-re keresünk embereket!

Feltétel:
- Minimum 10-es HL rank
- Teamspeak
- Életkor +18

Requiem#2117

RyderGaming képe RyderGaming
Team Override
Kor: 23 Szerver: Európa Mikrofon: Van
Barnabás Fülöp képe Barnabás Fülöp
Kor: 18 Szerver: Európa Mikrofon: Van
Mercyless24 képe Mercyless24
Kor: 23 Szerver: Európa Mikrofon: Van
Raveon képe Raveon
Kor: 20 Szerver: Európa Mikrofon: Van
Salvatore88 képe Salvatore88
Mid Or Feed
Kor: 29 Szerver: Európa Mikrofon: Van
GebbyBoo képe GebbyBoo
Kor: 21 Szerver: Európa Mikrofon: Van
Balázs Tahi-Tóth képe Balázs Tahi-Tóth
Stormtroopers
Kor: 25 Szerver: Európa Mikrofon: Van
Csapat bemutatása

Bárkit szívesen látunk aki HOTS-ozik és nincs ellenére a TS! Sokan játszunk sokat. Gyertek bátran! Hívjátok meg a haverokat is nyugodtan!
A TS server amit mostanában használunk:
ts.bael.me
Jelszó: kutyulikutyul

Ha játszani támad kedved csak lépj be a TS serverre és meglátod ki van fent!
FB csoport: https://www.facebook.com/groups/798641526881468/
Továbbá a csoportban rögzített bejegyzésben gyűjtjük a battle-tag-eket, vegyetek fel bátran!

frocor képe frocor
Kor: 17 Szerver: Európa Mikrofon: Nincs