Elsődleges fülek

Várólista (1)

Westen Clash 3v3 Arena Tournament Augusztus #1

ESET Virusvdelem
2017. 08. 02.

Megrendezésre az első 3v3 hazai kupa, mindenki bátran nevezhet, jelenleg díjazása nincs. Minden kizárólag a saját szórakoztatásunkat szolgálja.

Célunk ezzel, hogy mindenki számára megteremtsük a versenyzés lehetőségét, még ha nem is teljes 5v5 alapban.

Bajnokság menete

A csapatok egészen 2017.08.02. 18:00-ig regisztrálhatnak a bajnokságra, ami online kerül megrendezésre, így mindenki az otthon melegéből vehet részt rajta. A kezdés 19:00-kor lesz, és a jelentkezett csapatok véletlenszerűen kapják ellenfeleiket. Mind a négy hét összes mérkőzése bo1 lesz majd, csak a negyedik hét végén megrendezendő két elődöntő és döntő lesz bo3 és bo5!

A csatamező a Cursed Hollow (SANDBOX) kell, hogy legyen minden esetben, hiszen itt érhetőek el azok a beállítási opciók amik szükségesek az igen egyedi verseny körülmények megrendezéséhez. 

Normal DRAFT és No match history opciókat kell beállítani rajta és mehet is a pick.

PICKELÉS:      

A pickelés menete a chaten történik minden esetben. Mindenki válassza ki a ???? karaktert amíg rá nem kerül a sor a választásnál.

 1. Team 1 - Bannol -  Hőst -
 2. Team 2 - Bannol - Hőst -
 3. Team 1 - Beírja chatre a Hős nevét, majd pickeli és bereadyzik.
 4. Team 2 - Beírja chatre a két hős nevét, pickeli majd bereadyzik.
 5. Team 1 - Bannol - Hőst -
 6. Team 2 - Bannol - Hőst -
 7. Team 1 - Beírja a chatre a két hős nevét, pickeli majd bereadyzik.
 8. Team 2 - Beírja chatre a Hős nevét, majd pickeli és bereadyzik.

Fontos, hogy minden pick előtt a chatre irjunk majd pickeljünk és readyzzünk rá, ekkor kapja meg a másik csapat a látható jelet arra, hogy ő következik.

Fontos: Minden lobbyt létrehozó játékos válik majd bíróvá, akinek lehetősége lesz majd beállítani a szabályokat. Mutatjuk mi az ő feladatuk.

 1. Itt nem szabad bepipálni a Share Cheats gombot.
 2. Toggle Minions - kiszedi a minionokat, de ezt csak akkor szabad beaktiválni miután minden minionwave elindult.
 3. Toggle tribute Spawning - Megakadályozza a tribute aktiválódását, ezt is szintén ki kell szednünk
 4. Set Team Level - mindkét csapatot külön külön 30. - 30. szintre kell emelnünk.
 5. Ezek után pedig Nyugodtan kiléphetünk a menüsorrol és indulhat is a játék.

SZABÁLYOK:

Igyekeztem érhetően rajzolni, de most mindent le is írok róla!

 1. A mérkőzésen 02:00 idő elérésénél a csapatoknak már a piros zónán belül kell tartózkodniuk és ennyi idejük lesz arra, hogy összeállítsák a talentjeiket is. Amint mindenki beért a területre onnantól már nem hagyhatja el a játékteret, aki ezt megteszi +1 killt ad át az ellenfélnek.
 2. Minden mérkőzés 7 darab ölésig tart. Amint egy csapat eléri ezt a számot, azonnal nyer!
 3. Mindkét csapatnak "Team1" és "Team2" 3 db bejárattal rendelkeznek, ahonnan bejöhetnek a pályára, de csak és kizárólag onnét, még haláljuk után is. (Ezeket láthatjátok a színes nyilakkal jelölve. Team 1 Kék - Team 2 Sárga)
 4. Mindkét csapat egy játékon belül, egyszer mondhatja azt, hogy szeretné használni a "HÁZ"-at, ezzel a saját színnel jelölt ösvényről távozhatnak a tornyok mögé és tölthetnek a Healing Fountainból, plussz megvárhatják elesett társaikat is, összesen körübelül 1 percen át.
 5. Ezek után már csak le kell győzni ellenfelünket.
 6. Akinek pedig ezek után sem teljesen tiszta itt a youtube videó hanggal és magyarázatokkal végig a teljes játék menetéről: KATT IDE

FONTOSABB INFORMÁCIÓK:    

 1. Minden hős engedélyezett!
 2. A globál hősi képességek csak a zónán belül használhatók, halál után sem lehet beugrani velük, hogy ezzel lerövidítsük az utunkat a zóna felé.
 3. Minden olyan pálya elhagyás amit más hősök lökéseiből szenvedünk el, nem minősül szabályszegésnek, de azonnali visszafutás kell, hogy kövesse.
 4. A pályán kint elhelyezkedő csapatot, nem lehet bentről sebezni, de ez fordítva is IGAZ!
 5. Abatur, A vikingek, Misha medve, mind mind egy killnek felel meg. Cho és Gall együtt 2 kill! (Abaturral is a pályára kell behelyezkedni) + Murky is egy kill! :)
 6. Ha esetleg ellenfél turret alá löknek, Artanissal vagy Muradinnal például és eközben te életedet veszíted az a killt elérő csapatnak szintén jogos ölés. De kifejezetten próbáljuk meg elkerülni ezeket a szituációkat és ne a szabályok megszegésére játszunk!
 7. Dva Mech nem jelent killt, csupán ha D.va is vele hal!

Itt minden csapatnak biztosítunk szobát és minden infót elérhettek majd az online adminoktól!

Közvetítés

Akinek nincs csapata az se csüggedjen hiszen a streamet majd élőben lehet követni a twitch.tv/WestenOfficial streamen.

Regisztráció / Jelentkezés

 1. A versenyen való részvételhez a csapat minden tagjának szüksége lesz az oldalon egy regisztrációra!
 2. A csapatkapitánynak létre kell hoznia egy csapatot az oldalon és a csapattagoknak ide kell csatlakozniuk.
 3. Ez a hír oldal tetején lévő "Jelentkezés" gombra kell nyomnia a csapatkapitánynak, és ki kell választania melyik csapatával, és azon belül mely csapattagokkal vesz részt az bajnokságon.
 4. Innentől már csak várni kell a verseny kezdetét.

További részletek a csapatkészítésről ide kattintva érhető el.

SZABÁLYZAT

Részvételi feltételek

 • A résztvevők a nevezéssel automatikusan elfogadják a verseny szabályzatát és az adminisztrátorok döntéseit.
 • A jelentkezéshez a csapatnak minimum 3 taggal kell rendelkeznie, illetve ajánlott és engedélyezett egy negyedik ember tartaléknak a csapatba, hogy beugorhasson probléma esetén az egyik játékos helyett.
 • Egy csapattag tartalékon felüli cseréjére megfelelő indokkal van csak lehetőség, egyetlen fő erejéig, a bajnokság folyamán csapatonként mindössze egyszeri alkalommal. Hogy kellően indokolt kivételes esetről van-e szó, a bírák ítélik meg. 
 • Szükséges egy tagot kijelölni csapatvezetőnek, akivel az adminisztrátorok tartják a kapcsolatot. A csapatvezető váltást azonnal jelenteni kell a bírák felé! Ezt csak a régi és az új csapatvezető teheti meg közösen. Ellentmondásos nyilatkozatok esetén a csapatot kizárjuk.
 • A versenyen csak eredeti, módosítatlan HotS klienssel lehet részt venni.
 • A csapat minden játékosának legalább 10 hőssel kell rendelkeznie.
 • A játékosok Battletag-jét kötelező a profil lapon megadni, de elegendő a csapatvezetőjét, amennyiben a többi tag a Battletag-jével megegyező néven regisztrált az oldalon.
 • Szigorúan tilos bármilyen program, eszköz használata, mely a csapatot/játékost sportszerűtlen előnyhöz juttathatja. Minden ilyen esetben a csapat kizárásra kerül.
 • Egy játékos csak egy csapatban játszhat.
 • A versenyen csak a regisztrált csapatok játszhatnak.
 • Annak ellenőrzése, hogy minden játékos be van e regisztrálva, minden esetben a csapatok feladata még a meccs kezdete előtt.
 • Tilos sértő, trágár nevek használata.
 • Tilos a másik csapat, játékos, admin inzultálása, trágár kifejezések használata.
 • Szabályszegés esetén kötelező screenshot-ot, vagy felvételt készíteni. Az adminisztrátorok csak abban az esetben intézkedhetnek, ha megfelelő erejű bizonyíték áll rendelkezésre.

Jelentkezés utáni teedők

A következő pár pontban részletesen leírjuk mit kell csinálniuk a csapatoknak.

 • Miután lezárult a jelentkezés a bajnokságra, utána a "Jeletkezés" gomb helyen a bracket fog megjelenni, ahol látható a csapatok össze sorsolása.
 • Az össze sorsolt csapatvezetőknek fel kell venniük egymást Battle.net-en ismerősnek.
  • A oldalon lévő profiljukban legyen megadva a Battle tag.
 • Ágrajz: Az ágrajz körökre van osztva, egy körben több mérkőzés található, egy mérkőzésben két csapat van: a Felső csapat (Kék csapat) és az Alsó csapat (Piros csapat). A következő körök akkor kezdődnek, ha minden mérkőzés lezajlott az adott körben, és megvannak az új ellenfelek. Ezt az ágrazjon lehet nyomonkövetni.
  • Ha befejeztétek a mérkőzést, de az ágrajz még nem frissült, akkor a Twitch közvetítésen is informálódhattok a jelenlegi állásról.
  • Minden körben az egyikcsapatot egy admin meg fog keresni a közvetítéssel kapcsolatban. Ebben az esetben az admin készíti a draftot és a játékot, majd inveli a csapatvezetőket. Az admin a Battle neten keresztül fog jelentkezni.
 • Amikor minden csapat végzett az adott körben a mérkőzésével, akkor a győztes csapat a Bracket szerinti másik nyertes csapattal fog összekerülni, amíg csak két csapat marad.

Minden mérkőzés végén a nyertes csapat vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, ahol Tárgyban megírja az ellenfél és saját csapatának nevét, majd küldi a játék végi statisztikáról készített képet.

Meccsek

Általános

 • Az ágrajzra kikerült csapatoknak amint az ellenfelük kiírásra került, le kell lejátszani a meccset!
 • Minden meccs Bo1
 • Pause: Mindkét fél élhet a lehetőséggel. Egy meccsen egy játékos kiesése esetén maximum 5 perc időtartamra. Amennyiben nem tudja a kiesett játékos folytatni a mérkőzést, úgy a csapata elvesztette a meccset.
 • Újrajátszás: Mindkét fél 1 lehetőséggel élhet egy meccsen, amennyiben a játékban még nem történt First Blood, valamint a játék időtartama nem haladta meg a 2 percet.

Elődöntő

 • Bo3 (Best of Three), két győzelemig tart. Ezek csupán minden negyedik hét végén lesznek megrendezve.

Döntő

 • Bo5  (Best of Five), három győzelemig tart. Ezek csupán minden negyedik hét végén lesznek megrendezve.

Kapcsolat az Adminokkal, Csapatokkal

A bajnokság ideje alatt keresd a saját Teamspeak szerverünket. IP: ts2.clans.hu:10027  "Admin" nevű embereket bátran keresd vagy a nevükre duplán kattintva írhatsz nekik.
Ilyenkor elsőként tüntesd fel melyik csapat nevében írsz.

Folyamatos tájékoztatás lesz a teamspeak-en az aktuális verseny nevével megegyező Text Channel-en, ahol a jelentkezők is kapcsolatba léphetnek egymással.


Tetszett a cikk?

Feliratkozás RSS - Hírek

Hozzászólások

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.   Ha még nincs fiókod, itt regisztrálhatsz!

Hozzászólások