Elsődleges fülek

HotSRising Közösségi Kupa #3

ESET - Tzfal, ami nem lasstja a gped
2017. 05. 14.

Változás: 

A jelentkezők az eredményeket az esporthotshungary@gmail.com címre küldjék!

A kezdő pályák a következők a bracket köreiben:

  1. kör: Towers of Doom
  2. kör: Infernal Shrines
  3. kör:  Cursed Hollow
  4. kör: Braxis Holdout

Megrendezésre kerül a harmadik magyar közösségi kupa aminek a célja a HotS közösség felvirágoztatása. Várunk szeretettel minden csapatot profi, baráti, vagy szórakozás jelleggel.

A teljes nyeremény összege 25.000 Ft készpénz,amit az első helyezett csapat nyerhet meg. Így próbáljuk motiválni a játékosokat a lehető legizgalmasabb játékra, hisz csak az első helyezett visz mindent. Ha úgy érzed, hogy te és a csapatod készen álltok a küzdelemre, és kellően felkészültnek érzitek magatok, akkor csak regisztrálnotok kell a HotSRising kupára, ahol remek csaták várnak majd rátok.
A kupa minimum 8 csapattól lesz megrendezve!

Célunk nem csupán a Heroes of the Storm népszerűsítése, hanem a hazai e-sport fellendítése is. Saját szervezésű bajnokságainkra szeretnénk felhívni a játékosok, és cégek figyelmét is az ebben rejlő potenciálra és szórakoztatási faktorokra. A jövőben is szeretnénk több, ehhez hasonló saját szervezésű online bajnokságot készíteni, ami lehet akár több napos, illetve szezonális 1, 2, vagy akár 3 hónapos formában is. Ezen felül pedig, a lehető legtöbb rendezvényen próbálunk jelen lenni, ahol felmerül a Heroes of the Storm neve is.

Bajnokság menete

A csapatok egészen 2017.05.14. 12:00-ig regisztrálhatnak a bajnokságra, ami online kerül megrendezésre, így mindenki az otthon melegéből vehet részt rajta. A kezdés 15:00-kor lesz, és a jelentkezett csapatok véletlenszerűen kapják ellenfeleiket. A selejtezők Bo1-ben kerülnek megrendezésre, tehát az első győzelemig játszik mindenki. Az elődöntők (a legjobb 4 csapat) pedig Bo3, mindkét elődöntőt a csatorna már közvetíti. Végül a döntő már Bo5-ben folytatódik, ahol a csapatok első három győzelemig játszanak.

A csatamezőket a szervezők választják, minden körben azonos pályán kezdenek majd a csapatok, ezek után pedig a vesztes csapat választ majd magának második, majd döntetlen esetén, a második kör vesztes csapata választ 3. csatamezőt. A választott csatamezőket majd az ágrajzon, a mérkőzés részleteiben, illetve Discordon fogjátok látni. A First Pick-et a második és harmadik meccsen, az előző meccsen nyertes csapat kapja.

Díjazás

A verseny győztes csapata 25.000 Ft díjazásban részesül.

Köszönjük a nyeremény felajánlást Westen-nek és kedves nézőinek, hiszen az ő munkájuk és energiájuk nélkül ez nem születhetett volna meg. Az ő céljaik is egyeznek a miénkkel, hogy felpörgessük a magyar Heroes of the Storm e-Sportot!

Közvetítés

Az selejtező körök alatt véletlenszerűen választott csapatokat fogunk közvetíteni az ehotshu Twitch csatornáján. A végén pedig a két elődöntőt és a döntős csapatok mérkőzéseit.

Regisztráció / Jelentkezés

  1. A versenyen való részvételhez a csapat minden tagjának szüksége lesz az oldalon egy regisztrációra!
  2. A csapatkapitánynak létre kell hoznia egy csapatot az oldalon és a csapattagoknak ide kell csatlakozniuk.
  3. Ez a hír oldal tetején lévő "Jelentkezés" gombra kell nyomnia a csapatkapitánynak, és ki kell választania melyik csapatával, és azon belül mely csapattagokkal vesz részt az bajnokságon.
  4. Innentől már csak várni kell a verseny kezdetét.
  5. Fontos! Minden csapatnak kötelező leadnia a játék végén kialakult statisztikát egy print screen formájában, mert csapatunk szeretne egy hivatalos évi statisztikát vezetni minden csapatról és játékosról egyaránt.

További részletek a csapatkészítésről ide kattintva érhető el.


A jelentkezés utáni teendőkről és szabályokról részletesen olvashattok a 'Szabályzat' gombra kattintva.