Elsődleges fülek

HotS Rising #6 - Solo Edition

ESET Antivirus
2017. 11. 12.

ITT A LÉNYEG! EZT OLVASD EL. A Mérkőzéseket csak 15:00-tól lehet elkezdeni!

Minden körben 1-1 meccset közvetít majd a twitch.tv/WestenOfficial  !!!! Viszont arra kérem a két elődöntős csapatot, hogy várja be a streamet, mivel mind a két eseményt közvetítenénk. Plussz a Döntőt!

Az eredményeket majd az           " aranyi34@gmail.com " -ra küldjétek screenshotokkal, így fogjuk tudni az ágrajzot tovább vinni.

Minden csapatban kijelöltem egy csapatkapitányt, ha lehet akkor ő próbálja majd irányítani a csapatot. Kérlek benneteket hallgassatok rá, nem hiába adtam neki ezt a rangot.

70 ember csatlakozott a mai kupára, 14 csapat 5-5 taggal. Viszont akinek az egyik csapattársa nem jelenik meg, az a csapat sajnos kiesik a bajnokságból. Viszont ha több csapatból hiányoznak tagok, a hiányos csapatok akár összemixelődhetnek, de ezeket kérem jelezzék üzenetben discordon, vagy TS en az adminoknak!
(Azokat a neveket pedig jegyezzük meg akik feljelentkeztek de mégsem jelentek meg.)

Discordon kérdzhettek: https://discord.gg/ww4eGQ3
Teamspeaken pedig a kész szobáitok várnak benneteket, itt is lehet zaklatni az adminokat minden kérdéssel kapcsolatban: ts2.clans.hu:10027

Megrendezésre kerül a hatodik magyar közösségi kupa aminek a célja a HotS közösség felvirágoztatása. Várunk szeretettel minden játékost aki szeretné kipróbálni magát, milyen is csapatban versenyezni :)

A teljes nyeremény összege 25.000 Ft készpénz,amit a döntős helyezett csapatok között osztunk ki.  Tudjuk, hogy a hazai közösség legnagyobb problémája a "nincs csapatom" mondat.
Emiatt megpróbáljuk helyetted összetenni jövendőbeli csapatodat, elég ha egyedül beregelsz a többit bízd ránk. A kupa előtt néhány órával majd kiderül, ki kivel kerül egy csapatban, a közösségi teamspeaken pedig megtaláljátok majd egymást.

Teamspeak emiatt kötelező :)
ts2.clans.hu:10027 

Célunk nem csupán a Heroes of the Storm népszerűsítése, hanem a hazai e-sport fellendítése is. Saját szervezésű bajnokságainkra szeretnénk felhívni a játékosok, és cégek figyelmét is az ebben rejlő potenciálra és szórakoztatási faktorokra. A jövőben is szeretnénk több, ehhez hasonló saját szervezésű online bajnokságot készíteni, ami lehet akár több napos, illetve szezonális 1, 2, vagy akár 3 hónapos formában is. Ezen felül pedig, a lehető legtöbb rendezvényen próbálunk jelen lenni, ahol felmerül a Heroes of the Storm neve is.

Bajnokság menete

Megkérek minden nevezni vágyó játékost, hogy a legnagyobb tisztelettel bánjon a jövendőbeli csapattársaival és az ellenfeleivel egyaránt.

Ami szintén fontos, hogy figyeljétek majd a heroesofthestorm.eu oldalát, ugyanis a jelentkezés végezetével, kezdjük meg majd a csapatok összealakítását, majd miután elindítottuk a kupát akkor a kész ágrajzon "BRACKET" láthatja majd mindenki melyik csapatba került.

Teamspeaken pedig már kész szobák fogják várni a játékosokat, így mindenkinek lesz bő egy órája felkészülni és megtalálni a helyét.

Mindenki egyénileg csatlakozik a kupához, mi pedig a kupa elött néhány órával, a játékosokból csapatokat alkotunk véletlenszerűen. Tehát ne aggódj, ha nincs csapatod, most megoldjuk helyetted! :)

A versenyezni vágyók egészen 2017.11.12. 10:00-ig regisztrálhatnak a bajnokságra, ami online kerül megrendezésre, így mindenki az otthon melegéből vehet részt rajta. A kezdés 15:00-kor lesz, és a jelentkezett csapatok véletlenszerűen kapják ellenfeleiket. A legjobb 16 csapat Bo3! Mindkét elődöntőt a csatorna már közvetíti. Végül a döntő már Bo5-ben folytatódik, ahol a csapatok első három győzelemig játszanak.

A csatamezőket a szervezők választják, minden körben azonos pályán kezdenek majd a csapatok, ezek után pedig a vesztes csapat választ, hogy mapot vagy first picket szeretne! . A választott csatamezőket majd az ágrajzon, a mérkőzés részleteiben, illetve a közösségi teamspeaken fogjátok látni.  IP: ts2.clans.hu:10027  

Itt minden csapatnak biztosítunk szobát és minden infót elérhettek majd az online adminoktól!

A kezdő pályák a következők a bracket köreiben:

  1. kör: Tomb of the Spider Queen
  2. kör: Battlefield of Eternity
  3. kör: Cursed Hollow
  4. kör: Skye Temple
  5. kör: Dragon Shire

Díjazás

A verseny győztes csapata 15.000 Ft díjazásban részesül. A második 10.000Ft. A harmadik pedig valamilyen blizzard ajándékban.

Köszönjük a nyeremény felajánlást Westen-nek és kedves nézőinek, hiszen az ő munkájuk és energiájuk nélkül ez nem születhetett volna meg. Az ő céljaik is egyeznek a miénkkel, hogy felpörgessük a magyar Heroes of the Storm e-Sportot!

A nézők között pedig skincsomagokat sorsolunk a Blizzard jóvoltából.

Közvetítés

Aki nem jelentkezik az se csüggedjen, hiszen a streamet majd élőben lehet követni a twitch.tv/WestenOfficial streamen.

A selejtező körök alatt véletlenszerűen választott csapatok közvetítéseit nézhetittek WestenOfficial Twitch csatornáján. A végén pedig a két elődöntőt és a döntős csapatok mérkőzéseit.

Regisztráció / Jelentkezés

  1. A versenyen való részvételhez minden játékosnak szüksége lesz az oldalon egy regisztrációra.
  2. Jelentkezésed után pedig várnod kell a kupa napját, hogy értesülj arról, melyik csapatba kerültél.
  3. Innentől már csak várni kell a verseny kezdetét.

A jelentkezés utáni teendőkről és szabályokról részletesen olvashattok a 'Szabályzat' gombra kattintva.